Anlægsgartner Odense

Haven er rum om familiens udeliv. Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr.

Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje.

Det er her Anlægsgartner B. Egeberg Andersen ApS kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver.

Fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske og træer, der skaber havens loft.

Vi lægger vægt på en god og grundig dialog med vores kunder. Derfor tilbyder vi i første omgang et uforpligtende konsulentbesøg. Kontakt os og hør nærmere.

 

Læs mere om hvilke opgaver vi løser i haven:

 

  • Vedligeholdelse

  • Anlæg af have

  • Beskæring & fældning

  • Havearbejde

  • Flisearbejde

 

 

 

Eller gå til vores galleri og se billeder fra div. opgaver vi har løst.

Anlægsarbejde Odense
Services:

 

- Anlægsgartner Odense
- Havearbejde    Odense
- Fliselægning    Odense
- Træfældning    Odense

- Gartner            Odense

- Snerydning      Odense

- Græsslåning    Odense

- haveservice     Odense

- Beskæring       Odense

- Anlægsarbejde Odense

- Belægningsarbejde Odense

- Fliseanlæg Odense

- Ny terrasse Odense

- Ny indkørsel Odense

 

 

 

Havearbejde- og Flisearbejde  i Odense

 

 

 

Havearbejde Odense

Anlægsgartner B. Egeberg Andersen ApS har mange års erfaring inden for anlægsgartneri,belægningsarbejde og havearbejde i Odense. Fra små opgaver og vedligeholdelse i private haver til store parkprojekter og haveanlæg, der udfordrer selv de mest trænede havearkitekter og anlægsgartnere.

Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.

Anlægsgartner B. Egeberg Andersen ApS hjælper jer med at skabe de behagelige rum.

Fra ideer til den løbende vedligeholdelse, så I undgår den dårlige samvittighed, der kommer, når I ikke har tiden til at passe haven ordentligt.

Læs mere om vores arbejde her på siden

Anlægsgartner -

B. Egeberg Andersen